Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının ayağının kesildiğini görmek

Rüyada babasının ayağının kesildiğini görmek

Rüyada babasının ayağının kesildiğini görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada babasının ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada babasının ayağının kesildiğini görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ayak kesilmesini görmek resmi bir göreve getirileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin ayağının kesildiğini görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, karlı işler yapacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayağı kesilmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayaklarının kesildiğini görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işarettir.

Rüyada ayaklarının altının kesildiğini görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments