Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak kayması olduğunu görmek

Rüyada toprak kayması olduğunu görmek

Rüyada toprak kayması olduğunu görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak kayması olduğunu gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada toprak kayması altında kalmak dileklerinin de kabul olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada toprak kayması olduğunu görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak kayması görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak kaymasını görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, bekârlığına da veda edeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sel ve toprak kayması görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işarettir.

Rüyada kaynamış tavuk görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, kazançlı işlere gireceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına delalettir.

Rüyada inek sütü kaynatmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments