Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak kayması görmek

Rüyada toprak kayması görmek

Rüyada toprak kayması görmek şansın ve bahtın da açılacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet eder.

Rüyada toprak kayması gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Rüyada toprak kayması görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada toprak kayması altında kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, huzura erileceğine, günah işlemeyi terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak kaymasını görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada toprak kayması olduğunu görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sorumluluk alacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel ve toprak kayması görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, umutlarının tazeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına işarettir.

Rüyada ocakta su kaynatmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına alamet eder.

Rüyada kaynayan çorba görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments