Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel ve toprak kayması görmek

Rüyada sel ve toprak kayması görmek

Rüyada sel ve toprak kayması görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sel ve toprak kayması gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Rüyada sel ve toprak kayması görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada toprak kayması altında kalmak aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada toprak kayması olduğunu görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak kaymasını görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak kayması görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada sel taşkın görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kısmetinin kapanacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağdan gelen sel görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, büyük işlere imza atacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments