Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynamış tavuk görmek

Rüyada kaynamış tavuk görmek

Rüyada kaynamış tavuk görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kaynamış tavuk gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada kaynamış tavuk görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, fedakârlıklar yapacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada yerin kaymasını görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine alamet eder.

Rüyada kaynıyla tartışmak yeniden can bulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt kaynatmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ay kayması görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet eder.

Rüyada kaynatılmış süt görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaynatmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Rüyada ayran kaynatmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments