Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak kaymasını görmek

Rüyada toprak kaymasını görmek

Rüyada toprak kaymasını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, huzurlu hissedileceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak kaymasını gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor.

Rüyada toprak kaymasını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada toprak kayması görmek özlemelerin son bulacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak kayması olduğunu görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok güzel işlere gireceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına alamet eder.

Rüyada sel ve toprak kayması görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalet eder.

Rüyada toprak kayması altında kalmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, mutluluğunun artacağına alamet eder.

Rüyada incir reçeli kaynatmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencerede su kaynatmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments