Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan bir şey çıkarmak

Rüyada topraktan bir şey çıkarmak

Rüyada topraktan bir şey çıkarmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına inanılır.

Rüyada topraktan bir şey çıkarmak gördüyseniz:

  • Sağlık, hukuk, resmi kuruluşlarla ilgili anlaşmalar veya bazı evrak işleri başlıkları altında toplanabilecek konuların hafife alınmaması gerekiyor.

Rüyada topraktan bir şey çıkarmak huzursuzlukların son bulacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada mezardan bir şey çıkarmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden bir şey çıkarmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada dişten bir şey çıkarmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada karnından bir şey çıkarmak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kulağından bir şey çıkarmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, müjdeli bir haber alacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizden bir şeyler çıkarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Rüyada tuvaletten bir şey çıkarmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments