Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa su vermek

Rüyada toprağa su vermek

Rüyada toprağa su vermek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına işarettir.

Rüyada toprağa su vermek gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada topraktan sıcak su çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, önemli işlere imza atacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa su dökmek kötü haberler alınacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada topraklı su görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa su vermek istediği her şeyi elde edebileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraklı su içmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan su çıkmasını görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulanmış toprak görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancının günden güne düşeceğine, içinin de rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments