Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış abdest aldığını görmek

Rüyada yanlış abdest aldığını görmek

Rüyada yanlış abdest aldığını görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, işlerine dört elle sarılacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlış abdest aldığını gördüyseniz:

  • Baskı altında ani kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada yanlış abdest aldığını görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada yanlış abdest almak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, borçların sonlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada abdesti yanlış almak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette abdest aldığını görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Rüyada namaz için abdest aldığını görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişinin abdest aldığını görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada derede abdest aldığını görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments