Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın abdest aldığını görmek

Rüyada babanın abdest aldığını görmek

Rüyada babanın abdest aldığını görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, rızkın çoğalacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada babanın abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları anlamamakta ısrar edebilirler.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin abdest aldığını görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının abdest aldığını görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette abdest aldığını görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinin abdest aldığını görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, adını işiyle duyuracağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments