Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar bahçesi görmek

Rüyada nar bahçesi görmek

Rüyada nar bahçesi görmek keyifli olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar bahçesi gördüyseniz:

  • Belli gelişmeler bazı konularda harekete geçmeyi veya mükemmeliğinizi göstermeyi gerektiriyor olabilir.

Rüyada nar bahçesi görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulur.

Rüyada nar meyvesi yemek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, problemleri teker teker çözeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Rüyada ağaçtan nar yemek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nar reçeli görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, önemli ve ciddi işler yapacağına, dertlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada nar ekşisi içmek birikim yapılacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Rüyada toplanmış nar görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada başkasının nar yediğini görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinden nar almak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments