Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar taşımak

Rüyada nar taşımak

Rüyada nar taşımak masumluğunu ispat edeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada nar taşımak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Rüyada nar taşımak çok hayırlı günler görüleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan nar koparmak dertleri biteceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, hakkını savunamayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar ikram etmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yeni mekânlara gireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar çiçeği rengi elbise giymek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada nar çiçeği rengi elbise görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada altın nar görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, makamının tehlikeye gireceğine, ölümcül hastalıklara işaret yorulur.

Rüyada nar dağıtmak anne babaya müjde verileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments