Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nar görmek

Rüyada siyah nar görmek

Rüyada siyah nar görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kalp kıracağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah nar gördüyseniz:

  • Acele ile yanlış kararlar verebilirsiniz.

Rüyada siyah nar görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar ağacına çıkmak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden nar istemek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tane nar görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet eder.

Rüyada nar gibi kızarmış ekmek görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada nar ekmek ticaretinin büyüyeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar resmi görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada nar topladığını görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments