Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk nar görmek

Rüyada bozuk nar görmek

Rüyada bozuk nar görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada bozuk nar gördüyseniz:

  • Net sorular sormalısınız.

Rüyada bozuk nar görmek sağlıklı bir kişi olmaya, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına alamet eder.

Rüyada nar kabuğu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye nar vermek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına inanılır.

Rüyada nar dağıtmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine işaret eder.

Rüyada nar paylaşmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, söylediklerinin çıkacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada nar seçmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada nar çiçeği elbise görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı nar görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments