Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekiçle cam kırmak

Rüyada çekiçle cam kırmak

Rüyada çekiçle cam kırmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, insanlarla arasının açılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada çekiçle cam kırmak gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Rüyada çekiçle cam kırmak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kişinin şansının artacağına yorulur.

Rüyada çekiçle ceviz kırmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yarardan çok zarar getireceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada çekiçle birini dövmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada demir çekiç görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işarettir.

Rüyada çekiç almak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çekiç çakmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, ev sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kırık çekiç görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada altın çekiç görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments