Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah lahana görmek

Rüyada siyah lahana görmek

Rüyada siyah lahana görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ruhen güzelleşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah lahana gördüyseniz:

  • Yeni yıla girerken belli aktivitelerinizi daha fazla zevk alacağınız şekilde organize edebilirsiniz.

Rüyada siyah lahana görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada lahana fidesi dikmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz lahana pişirmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada lahana tarlası görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş lahana yemek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, mutlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada brüksel lahanası görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahana dolması yapmak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, halinin iyi olduğuna, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada lahana ve marul görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments