Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top attığını görmek

Rüyada top attığını görmek

Rüyada top attığını görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, kısmetinin hep açık olacağına, geçim derdinin son bulacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada top attığını gördüyseniz:

  • İstenmeyen değişiklikler olmadan sorunlu bir ilişkinin tedavi edilmeye çalışmasında fayda var.

Rüyada top atışı yapmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, dertlerinin artacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada top attığını görmek önünü göremez olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada top atışı görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, spora başlayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin top oynadığını görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde top oynamak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sorunlarını gidereceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde top oynamak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada top mermisi görmek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada top ateşlemek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments