Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top atışı yapmak

Rüyada top atışı yapmak

Rüyada top atışı yapmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kendisini iyi hissedeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, malından ve parasından olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada top atışı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı jestleriniz veya sürprizleriniz sevdiğiniz kişileri mutlu edebilir.

Rüyada top atışı yapmak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada top atışı görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalettir.

Rüyada top attığını görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun atlama yapmak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, kendisini işine veremeyeceğine, işlerin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Rüyada saçını at kuyruğu yapmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, ailesini utandırmayacağına rivayet eder.

Rüyada at yarışı yapmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını at kuyruğu yapmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulur.

Rüyada atış yapmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments