Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top ateşlemek

Rüyada top ateşlemek

Rüyada top ateşlemek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada top ateşlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha iyi yollar bulabilir, çözümler üretebilir ya da normal zamanda dikkate bile almayacağınız veya dikkatinizden kaçan yaratıcı fikirler ya da yollar üzerinde durabilirsiniz.

Rüyada top ateşlemek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet eder.

Rüyada silah ateşlemek attığı her adımda çok zarar edeceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabanca ateşlemek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet eder.

Rüyada silahı ateşlemek kafa dinleyeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada top bombası görmek yaşamın kolaylaşacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulur.

Rüyada eşyalarını toplayıp gitmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada top atışı görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments