Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde top oynamak

Rüyada evin içinde top oynamak

Rüyada evin içinde top oynamak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde top oynamak gördüyseniz:

  • Oysa, size büyük fayda sağlayabilecek yaratıcı fikirleriniz uygulanmayı bekliyor.

Rüyada evin içinde top oynamak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, onları rahat ettireceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine delalettir.

Rüyada okulda top oynamak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada birisiyle top oynamak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine inanılır.

Rüyada top oynamak kendi içindeki gücü keşfedeceğine, galibiyet kazanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek başına top oynamak istediği projeleri yapamayacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide top oynamak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada halı sahada top oynamak olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada elle top oynamak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments