Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tokat atıldığını görmek

Rüyada tokat atıldığını görmek

Rüyada tokat atıldığını görmek halsizleşeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret eder.

Rüyada tokat atıldığını gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada birisine tokat atıldığını görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tokat atıldığını görmek refah içinde olacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada su atıldığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada dersten atılmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, geçim derdi yaşayacağına, içine fesat düşeceğine işarettir.

Rüyada evden atıldığını görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine tabir olunur.

Rüyada kendine taş atıldığını görmek hem hayatının kurtulacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada füzelerin atıldığını görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, hedeflere ulaşamayacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ayağına dikiş atıldığını görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments