Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine tokat atıldığını görmek

Rüyada birisine tokat atıldığını görmek

Rüyada birisine tokat atıldığını görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, zor zamanların biteceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, onu borçtan kurtaracağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine tokat atıldığını gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı, gayretleriniz sonucu elde ettiğiniz başarılarınverimini arttırmak için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Rüyada birisine tokat atıldığını görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, onların başarıları ile övüneceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tokat atıldığını görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya atıldığını görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dersten atılmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada üzerine kedi atıldığını görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, bolluk içinde yaşayacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınıftan atılmak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, büyük atılımların yapılacağına delalet eder.

Rüyada suya atıldığını görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, dedikoduya yorulmaktadır.

Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments