Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tohum ektiğini görmek

Rüyada tohum ektiğini görmek

Rüyada tohum ektiğini görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına işaret eder.

Rüyada tohum ektiğini gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada tohum ekildiğini görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, hayatının başarılarla dolacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tohum ektiğini görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada reyhan ektiğini görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada ekilmiş domates görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına delalet eder.

Rüyada ekilli sebze görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments