Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada titanik görmek

Rüyada titanik görmek

Rüyada titanik görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, küslerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada titanik gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada titanik görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada titanik gemisini görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, arzuların yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments