Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağın düştüğünü görmek

Rüyada tırnağın düştüğünü görmek

Rüyada tırnağın düştüğünü görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, büyük üzüntüler olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada tırnağın düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Rüyada ayak tırnağının düşmesi görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işarettir.

Rüyada tırnaklarının düştüğünü görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına işarettir.

Rüyada tırnak düşürmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işarettir.

Rüyada tırnağının düştüğünü görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağın düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak kemirmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada çürük tırnak görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments