Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağının düştüğünü görmek

Rüyada tırnağının düştüğünü görmek

Rüyada tırnağının düştüğünü görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına delalet eder.

Rüyada tırnağının düştüğünü gördüyseniz:

  • Planlar aniden değişebilir, uyum sağlanması gerekiyor.

Rüyada tırnak düşürmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağının düşmesi görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağın düştüğünü görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağının düştüğünü görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağının düştüğünü görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, masraflarının azalacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarının düştüğünü görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak yaptırmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağa siyah oje görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments