Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak pisliği görmek

Rüyada tırnak pisliği görmek

Rüyada tırnak pisliği görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak pisliği gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, maddi içerikli veya sevgi temalı ilişkilerinizle bağlantılı konularda rahatsızlık yaratan durumlar oluşabilir.

Rüyada tırnak pisliği görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak pisliği temizlemek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına yorulur.

Rüyada pislikle uğraşmak alim insanlardan sayılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine yorulur.

Rüyada öküz pisliği görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına tabir olunur.

Rüyada insan pisliği yıkamak sorunlarının sürekli artacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, asla harama bulaşmayacağına delalet eder.

Rüyada fare pisliği görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, onları tebrik edeceğine işaret eder.

Rüyada burun pisliği görmek canın sıkılacağına, doğru adımlar atacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments