Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak pisliğini temizlemek

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işaret eder.

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada tırnak pisliği temizlemek sevdikleriyle arasının açılacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak pisliği görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kötülüklerden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada burnundaki pisliği temizlemek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada burun pisliğini temizlemek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kedi pisliği temizlemek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek pisliği temizlediğini görmek dertleri biteceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada fare pisliği temizlemek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments