Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pislikle uğraşmak

Rüyada pislikle uğraşmak

Rüyada pislikle uğraşmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada pislikle uğraşmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda duygusal anlamda biraz gergin olabilirsiniz.

Rüyada pislikle uğraşmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan pisliğiyle uğraşmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada cinlerle uğraşmak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisle uğraşmak refah içinde olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine rivayet eder.

Rüyada dişiyle uğraşmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölümle uğraşmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına alamet eder.

Rüyada telefonla uğraşmak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments