Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak parçası görmek

Rüyada tırnak parçası görmek

Rüyada tırnak parçası görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, adını işiyle duyuracağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak parçası gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada tırnak parçası görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur.

Rüyada et parçası görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yılan parçaları görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, düşmanından kurtulmaya işarettir.

Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızın parçalandığını görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yalnız hissetmeye, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulur.

Rüyada ayakkabısının parçalandığını görmek başarılarının devam edeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta et parçası görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, suçlamalardan aklanılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada cam parçası kusmak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments