Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızın parçalandığını görmek

Rüyada yıldızın parçalandığını görmek

Rüyada yıldızın parçalandığını görmek kararlarına saygı duyulacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, kara kara düşünür olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işarettir.

Rüyada yıldızın parçalandığını gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Rüyada yıldızların parçalandığını görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızın parçalandığını görmek halsizleşeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonunun parçalandığını görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalet eder.

Rüyada yılan parçaları görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, ayıplanacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada diş parçalandığını görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada ağzında et parçası görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bez parçası görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz parça görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, her zaman hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments