Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı ojeli görmek

Rüyada tırnağı ojeli görmek

Rüyada tırnağı ojeli görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına inanılır.

Rüyada tırnağı ojeli gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına oje görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada tırnaktan oje çıkarmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağı ojeli görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarda oje görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, maddi olarak zarar edileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnakta siyah oje görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments