Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı izi görmek

Rüyada ayı izi görmek

Rüyada ayı izi görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayı izi gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada ayı ayak izi görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayı izi görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada izmirue taşınmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, eşyaların yenileneceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çamur izi görmek can sıkıntısının geçeceğine, yeniden bir araya geleceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Rüyada izmir üzümü yemek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanık izleri görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun izi görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada el izi görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kısmetli bir işe atılmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments