Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak eti koparmak

Rüyada tırnak eti koparmak

Rüyada tırnak eti koparmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, zorluklarının kalmayacağına, kısmetli bir işe atılmaya alamet eder.

Rüyada tırnak eti koparmak gördüyseniz:

  • İmajınızı, kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendire konularda beklenmedik olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada tırnak etini yemek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, sabrını zorlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak eti koparmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bekarsa evleneceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada tırnağın etten ayrıldığını görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak eti kesmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, sağlık ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işarettir.

Rüyada birinin tırnak kesmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemekte tırnak görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada ayak tırnağı düşmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments