Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağın etten ayrıldığını görmek

Rüyada tırnağın etten ayrıldığını görmek

Rüyada tırnağın etten ayrıldığını görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işarettir.

Rüyada tırnağın etten ayrıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Rüyada tırnağın etten ayrıldığını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak etini yemek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak eti koparmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada tırnak eti kesmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliden ayrıldığını duymak Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine yorulur.

Rüyada anneyle babanın ayrıldığını görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ağlayarak işten ayrılmak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sevwal34

İYİhaftalar gece rüyamda sol ayagımdakı tırnagın etten ayrıldıgını kan geldıgını gördum bı bez gıbı biseyle ayagımı sardım gercek gıbıydı acısını duydyum aynı