Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarında kına görmek

Rüyada tırnaklarında kına görmek

Rüyada tırnaklarında kına görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada tırnaklarında kına gördüyseniz:

  • Kanuni, hukuksal veya duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada tırnaklarında kına görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnakta kına görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kötü haberler alacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnakları kınalı görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada tırnaklara kına yakmak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarına kına yakmak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa kına yakmak sorunların çözüleceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada tırnağa kına sürmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kınalı tırnak görmek batıl amele, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments