Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah ve balık görmek

Rüyada timsah ve balık görmek

Rüyada timsah ve balık görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, özgüveninde artış yaşanacağına inanılır.

Rüyada timsah ve balık gördüyseniz:

  • İlişkilerin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada timsah ve balık görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık ve timsah görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine inanılır.

Rüyada timsah balığı görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada timsahın yüzdüğünü görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde timsah görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada deniz içinde timsah görmek buna rağmen kazanç getireceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahı öldürmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments