Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah balığı görmek

Rüyada timsah balığı görmek

Rüyada timsah balığı görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah balığı gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Rüyada balık ve timsah görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına delalettir.

Rüyada timsah ve balık görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Rüyada timsah balığı görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada timsaha yemek vermek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, rahat bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada evde timsah beslemek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde timsah görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahın üstüne binmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, bütçesinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments