Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah sevmek

Rüyada timsah sevmek

Rüyada timsah sevmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsah sevmek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal sağlığınıza iyi gelecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada timsah sevmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahlar görmek sorunların çözüme kavuşacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada timsahla yılan görmek artık kötü günler yaşamayacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada deniz ve timsah görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah kavga etmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük timsah görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada timsahla konuşmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments