Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsaha yemek vermek

Rüyada timsaha yemek vermek

Rüyada timsaha yemek vermek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada timsaha yemek vermek gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Rüyada timsah eti yemek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada timsah yavrusu yemek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsaha yemek vermek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Rüyada timsah yemek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok timsah görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde timsahlar görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, yeni bir eve taşınacağına yorulur.

Rüyada timsah tutmak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah derisi görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments