Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki görmek

Rüyada tilki görmek

Rüyada tilki görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tilki gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için bazı kişilerle iş birliği yapabilirsiniz.

Rüyada tarlada tilki görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada tilki sevmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada tilki kürkü görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, zararının büyük olacağına alamet eder.

Rüyada tilki eti görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada tilki kuyruğu koparmak olayın ağız münakaşasına varacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada tilki kesmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki kovaladığını görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada tilkinin kovaladığını görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments