Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki ve kurt görmek

Rüyada tilki ve kurt görmek

Rüyada tilki ve kurt görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Rüyada tilki ve kurt gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada kurt tilki görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına inanılır.

Rüyada tilki kurt görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kurt ve tilki görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına işaret eder.

Rüyada tilki ve kurt görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki kürkü giymek kendisini kurtuluşa götüreceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü tilki görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tilki ısırdığını görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada mavi tilki görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments