Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tilki görmek

Rüyada mavi tilki görmek

Rüyada mavi tilki görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, manevi olarak da yıpranacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi tilki gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları dikkat gerektiriyor.

Rüyada mavi tilki görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tilki görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tilki ve koyun görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki köpek görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, tövbe etmeye işarettir.

Rüyada tilki kovmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada tilki ve kurt görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tilki kuyruğu görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve tilki görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, şansın yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments