Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara tilki görmek

Rüyada kara tilki görmek

Rüyada kara tilki görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara tilki gördüyseniz:

  • En kötüyü düşünmek yerine daha olumlu yaklaşmalısınız.

Rüyada kara tilki görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işarettir.

Rüyada tilki saldırdığını görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada tilki sürüsü görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada tilkiden korkmak hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tilki kürkü giymek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada tilki derisi görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek ve tilki görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada tilki yuvası görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments