Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki yuvası görmek

Rüyada tilki yuvası görmek

Rüyada tilki yuvası görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tilki yuvası gördüyseniz:

  • Hiçbirşey plana göre devam etmeyebilir.

Rüyada tilki yuvası görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, zor zamanlar yaşayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada keklik yuvası görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş yuva görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan yuvası görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yuvada yumurta görmek başarılarının tadına varacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya işaret etmektedir.

Rüyada kediye yuva yapmak başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yuva yapan güvercin görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baykuş yuvası görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, her daim bereketli işler yapacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments