Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuva yapan güvercin görmek

Rüyada yuva yapan güvercin görmek

Rüyada yuva yapan güvercin görmek rahatının ve gelirinin artacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuva yapan güvercin gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada güvercine yuva yapmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvaları görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yuva yapan güvercin görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yuvası görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinin yuva yaptığını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuvada güvercin görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments