Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş yuva görmek

Rüyada boş yuva görmek

Rüyada boş yuva görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, saygınlığını yitireceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada boş yuva gördüyseniz:

  • Stres atmak için gittiğiniz yerlerde veya yapacağınız ziyaretlerde altından kalkabileceğinizden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada boş yuva görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arı yuvası görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga yuvası görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yuvada güvercin görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karınca yuvasını bozmak aileye büyük bir ev alınacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada yılanın yuvasını görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu yuvası görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye delalettir.

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek işlerinin azalacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments