Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvada yumurta görmek

Rüyada yuvada yumurta görmek

Rüyada yuvada yumurta görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuvada yumurta gördüyseniz:

  • Sunacak veya yardımcı olacak çok şeyiniz olsa da, bazı işlere veya kişilere karışmamanızda fayda var.

Rüyada karınca yuvası ve yumurtası görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yuvadan yumurta toplamak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yuvada yumurta görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada fare yuvası görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada balık yuvası görmek birikim yapılacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada baykuş yuvası görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada boş yuva görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, maddi sorunlarının artacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yuva yapmak onu alkışlayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments