Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada tilki görmek

Rüyada tarlada tilki görmek

Rüyada tarlada tilki görmek adının ülke dışında yayılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada tilki gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Rüyada tarlada tilki görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına delalet eder.

Rüyada kedi ve tilki görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, borca batacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile tilki görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada siyah tilki görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki yavrusu öldürmek bol şanslı bir döneme girileceğine, amaçlardan sapmaya, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kurt ve tilki görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tilki tarafından kovalanmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tilki eti yemek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments