Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürklü şapka görmek

Rüyada kürklü şapka görmek

Rüyada kürklü şapka görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, mal ve para biriktireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, mevlit okutacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine yorulur.

Rüyada kürklü şapka gördüyseniz:

  • Detayların içinde kaybolmadan büyük resmi hatırlayarak kendinizi rahatlatabilirsiniz.

Rüyada kürklü şapka görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada vizon kürk giymek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ferahlık veren sözler duymaya, işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada kürk satmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ticaretinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürk ceket giymek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada samur kürk görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına alamet eder.

Rüyada kedi kürkü görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, makamını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kürk giymek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi kürk görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments